Video e rralle /Tropojë 1999: Beteja mes shqiptarëve dhe serbëve, shikoni se si Policia, ushtria shqiptare lufton

NATO kishte filluar sulmet ajrore kundër Jugosllavisë, dhe situata në kufirin Shqipëri-Kosovë ishte kthyer në një betejë ashpër mes forcave shqiptare dhe atyre serbe Rreth 40 ushtarë serb ishin futur 300 metra në territori shqiptar duke u vendosur në fshatin Kamenicë, rrethi i Tropojës duke vrarë dy civil shqiptar.

Në mesin e këtyre luftimëve ishte ndodhur gazetari i luftës nga Journeyman, i cili kishte filmuar gjithë kohën betejën për çlirimin e fshatit nga ushtarët serbë.

Loading...

Për më shumë shikone pamjet e rralla filmike të luftimëve:

Bemerkungen
Loading...
error: Alert: Content is protected !!