Loading...

PËRPLASJE ARROGANTE: Adelina Ismaili ia derdh pijet Shpetim Deskut në emision: Ti a hajgare po bën me mua a? (VIDEO)

Adelina Ismaili ia përplas pijet Shpetim Deskut në emision: Ti a hajgare po bën me mua a? Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur ne emisionin e Shpetim Deskut ku Adelina Ismajli ishte e ftuar e keti emisionit, por ne një moment Adelina është nervozuar me pyetjen e Shpetim Deskut dhe ka përplasur te gjitha pijet aty. Shtyp hapësirën me poshtë për videon:

Loading...
Bemerkungen
Loading...
error: Alert: Content is protected !!