Loading...

4 Persona bojn vetvrasje edhe shumë tjerë po i presin venat me këtë këngë nga Ramadan Pireva…Ndëgjone

Ramadan Pireva artisti më i ri i cili ka bë një boom në show bizin Kosovar.

Ai ka lanësu nje super hit që gati 4 veta kanë bë vetvrasje kur e kanë ndëgju këtë tekst.

20 të reja i kanë pre venat, dhe dy prej tyre po kërkojn me hy në dhe të gjalla për dashurin e humbur

Loading...

Shikone, ndegjone kete hit, shperndajeni ta ndalojm ramadanin sepse ky po bënë llom.

Video nga kënga.

Bemerkungen
Loading...
error: Alert: Content is protected !!